Nyt spændende samarbejde

Der er kun gået knap to måneder siden vi åbnede vores Showroom & Store på Frederiksberg Allé i København, men vi kan allerede nu løfte sløret for et spændende samarbejde med to nye og interessante spillere på markedet. Vi har hentet flere iværksættere til Alléen og det kommer til at have indflydelse på oplevelsen i showroomet. 

 

Showroom

 

Fra d. 1 juni vil i kunne finde møbelvirksomheden OneFunkyFurniture og urfirmaet About Vintage, i vores flotte kælder og med hver deres specialeområde kommer de til at tilføje nye interessante vinkler til RackBuddy Showroom.

OneFunkyfurniture er en veletableret møbelvirksomhed, der designer og producerer speciallavet møbler af genbrugstræ, glasvægge og andet bolig renovering. Bag virksomheden står Kasper Boye, der siden 2014 er stormet fremad sine møbler.

 

Onefunkyfurniture møbler

 

Iværksætterne bag Ur mærket, About Vintage er Sebastian Skou og Thomas Andersen, har på kort tid har skabt en godt solidt dansk brand med deres unikke kvalitetsure, som bygger på idéen om, at ure er meget mere end et ur. Det skaber øjeblikke og giver historier. 

 

About vintage ur

 

De tre 3 herrer bliver ikke kun en del af kontorfællesskabet, men de kommer til at bringe hver deres unikke produkter med sig, som man vil kunne se og mærke i showroomet. Kaspers flotte møbler og rustikke stil passer perfekt i stil med RackBuddys egen, mens Thomas og Sebastians klassiske ure kommer til at sætte prikken over i'et med et lækkert og eksklusivt udtryk, der er med til at vise den kvalitet, som alle parter sætter stor pris på. 

Vi glæder os rigtig meget til at opbygge et godt samarbejde med de dygtige og talentfulde iværksættere, og ikke mindst give jer en god oplevelse i Showroomet.