Makeover med RackBuddy Elements Collection og Klippestuen One

Vi vil gerne vise dig, hvordan du med ganske få trin kan give din indretning en stor forvandling med RackBuddy Elements Collection

Sammen med Klippestuen One og CMS Malerservice besluttede vi at give Klippestuens frisørsalon en makeover!

Læs mere

Hangin' With Høeg+Møller

En af vores partnere gennem årene er det danske visuelle content bureau  Høeg+Møller. Sammen med Camilla og Malene har vi lavet flere photoshoots af vores produkter, og vi har altid været vilde med deres sikre sans for stil og styling. De har begge et godt øje for detaljer og er konstant opdaterede på de nyeste trends inden for interiør og design.

LÆS MERE

Hangin' With Soeren le Schmidt

Søren le Schmidt er en dansk designer og skrædder med base i København. Han er kendt for sin helt særegne stil og store talent for at sy.

Fordi mange kunder besøger ham tidligt på dagen og sent om aftenen, er det vigtigt for Søren, at hans hjem er et sted, han kan føle sig godt tilpas, men også et sted, han kan være kreativ og skabe sine smukke designs. Hans hjem og showroom ligger på én og samme adresse i det centrale København, og til både showroom og hans eget walk-in-skab har Søren valgt RackBuddy.

Læs mere

Hangin' With Lukas Hradecky

Du har med stor sandsynlighed allerede hørt om den finske målmand. Han har spillet for de danske klubber Esbjerg og Brøndby, før han rykkede til Bundesliga og vandt det tyske Pokal mesterskab med klubben Eintracht Frankfurt. Siden sommeren 2018 har han spillet for Bayer Leverkusen.

LÆS MERE

Makeover with Remee Jackman

Den danske sangskriver, producer og TV-vært Remee Jackman havde en walk-in closet krise. Han gav os frie tøjler til at designe og sætte det op, og vi er spændte på at vise jer resultatet! Se videoen nedenfor for at se, hvordan hans kælder gik fra et uorganiseret kaos til et ægte walk-in closet.  

Læs mere

Hangin' With Anthon Louis

Anthon er en dansk iværksætter og kendt i Københavns nattelivsbranche, da han er en af ejerne af den eksklusive natklub ARCH. Før han har startet dette venture har han været involveret i flere andre nattelivsprojekter i og omkring den danske hovedstad.

Læs mere

Hangin' with Martin Brachér

Den næste inspirerende personlighed, vi vil introducere dig for er den danske kunstner Martin Brachér. Hans farverige malerier, der skal "få folk til at drømme", pynter i hjem over hele landet - og han vil ikke stoppe der. Tjek videoen nedenfor for at lære Brachér at kende.

Læs mere

Hangin' with Ruben Bellman

Ruben er én af Danmarks mest velklædte mænd og velkendt i herre modeverdenen. Han beskriver sin personlige stil som "klassisk med et personligt eller måske endda atypisk tvist, der til tider bryder med konventioner." 

Vi havde æren af at følge ham rundt i København for en dag, få et indblik i hans garderobe og se hvordan han bruger sine Rackbuddies til at opbevare sit tøj. 

Læs mere

RackBuddy Store Esbjerg - åbningsreception 02.02.19

Den 2. februar åbnede vi dørene op til en 300kvm stor interiørbutik i det gamle gokartcenter i Esbjerg.

I de 1200kvm store lokaler kan man kan finde unikke møbler og interiør fra udvalgte brands fra hele verden. Her kan kunderne fra februar finde inspiration til skræddersyede løsninger til hjemmet og få personlig rådgivning om deres indretningsmuligheder. 

Læs mere

RackBuddy Luksusloppemarked & Fredagsbar

Se i videon hvordan det gik med vores luksusloppemarked og Fredagsbar i samarbejde med Remee Jackman, Virgil Nicholas, Soeren Le Schmidt, Anthon Louis, Bare En T-Shirt & Arch! 

Behind the Scenes: RackBuddy x Sparekassen Kronjylland

Sammen med vores partnere fra Sparekassen Kronjylland har du en chance for at kigge ind i vores produktion og lager i Esbjerg!