Corona Marketplace

 

I disse tider er der mange virksomheder som kæmper i forhold til, den nuværende situation med Covid-19. I den forbindelse er mange mindre virksomheder tvunget ud i at skulle lukke deres butikker i den kommende tid. Hos RackBuddy har vi selv lukket vores to fysiske butikker midlertidigt ud fra myndighederne og regeringens anbefalinger.

Til de virksomheder som ikke har denne platform, tilbyder vi nu vores hjælp.

Vi har tilbudt de virksomheder som ikke har mulighed for at sælge deres varer, at få oprettet produkter på vores hjemmeside, så i kunder nu har mulighed for, at handle jeres favoritter på vores platform.

RackBuddy er udelukkende formidler af varerne det vil sige at al afsendelse og returnering foregår igennem den enkelte virksomhed, men vi tilbyder platformen. Varerne afsendes indenfor 1-3 hverdage.

CrossEyes

Dansk optikerkæde bygget på en stor passion for unikke og stilfulde briller til både mænd og kvinder. Vi har faste, lave priser og vores stel er inspireret af tidsløse klassikere og de nyeste trends. Hver måned lancerer vi ny designs produceret i et begrænset antal.

Se produkter