B2B - Garderobe og opbevaringsløsninger til erhverv

DIT SALG STARTER VED DØREN


Giv dine kunder tryghed.
Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for det videre salg. Et overskueligt udvalg, den rette fremtoning og den rigtige atmosfære er essentiel for at bygge en god relation til dine kunder - allerede ved døren.

Erfaring med utallige erhvervsløsninger.
Vi har hjulpet med indretning, opbevaring og garderobe i butikker, caféer, barer, showrooms, messer og kontorer i hele landet. Vi har her på siden samlet et lille udvalg af forskellige referencer.

Mere end bare et tøjstativ - Alt fra levering til montering.
Vores garderobeløsninger har stort set ingen begrænsning. Vi leverer tøjstativer, opbevaring, hyldesystemer, reoler og meget mere samt skræddersyer løsninger, så de passer perfekt til din butik. Om det er løsninger til tøj, planter, kunst eller andet? så laver vi det hele.

Frau K

I en hyggelig tøjbutik i Sydtyskland, har vi leveret interiør til hele butikken. Vi har leveret en kombination af skræddersyede løsninger og vores standard tøjstativer.

Se case

Helsebutik på Nørrebro

Med fokus på at kombinere naturlige materialer i jordiske nuancer skabte vi en interiørløsning inspireret af Afrikas natur. Det rå træhylder kombineret med industrielle vandrør giver ikke kun et varmt udtryk, men understøtter også butikkens økologiske sortiment.

Se case

Cocktailbar - The Reception

I de hyggelige lokaler på Vesterbro skabte vi et indbydende og afslappet rum, hvor gæstfrihed møder alle i døren. Med intim belysning og specialdesignede løsninger fokuserede vi på at skabe hyggelige detaljer gennem forskellige materialer, farver og teksturer.

Se case

Nordic wool - Tøjbutik

I lyse toner og naturlige materialer indrettede vi nichebutikken Nordic Wool. Resultatet er et simpelt reolsystem af frithængende bøjlestænger og hylder, hvor de nordiske kontraster for alvor kommer til udtryk og skaber et køligt og minimaltisk udtryk.

Se case

Café Gæst på Frederiksberg

Med nøgleord som rå, intim og industriel forvandlede vi en lille café i København til en hyggelig oase, hvor der er kræset for sanserne. Interiøret er varmt og til den mørke side med rå vægge, rustikke vandrør og store kobberlamper, og der er fokus et sammenspil mellem naturlige materialer som træ og metal.

Se case

Hotel lejlighed - The Silo

I den eksklusive lejlighed i The Silo i Nordhavn skabte vi et specialdesignet walk-in, hvor de industrielle og sorte vandrør komplimenterer den rå og cool lejlighed. Den åbne og enkle garderobeløsning, med plads til både tøj og sko, gør løsningen holdbar i mange år.

Se case

Make-over hos frisør

Klippestuen Z, trængte til at få opfrisket de gamle hylder. Denne opgave løste vi med vores fleksible modul system fra Elements collection!

Vi har lavet en video af forvandlingen

Se case

Interiør til hundebutik

Gennem en skræddersyet reolløsning forkælede vi menneskets bedste ven. Vi designede interiøret til en lille hundebutik med rå vandrør kombineret med mørke træhylder. På den måde har butikken fået sit helt eget og unikke udtryk, hvor der er plads til at vise deres sortiment på en overskuelig og personlig måde.

Se case

Hyggeligt Pizzaria

I et københavnsk pizzaria, hvor pladsen er trang, designede vi interiør til både garderobe og borde. Løsningen var ikke bare pladsbesparende, men den skabte også den helt rigtige atmosfære, der indbyder til at spise maden i restauranten fremfor altid at tage den med hjem.

Se case

Marathon Sport Store

Langs søerne i København finder du to løbebutikker, som begge er blevet indrettet med vores standard tøjstativer i rå vandrør. På den måde har butikkerne fået et strømlinet look samtidig med, at de skiller sig ud fra hvordan sportsbutikker typisk indretter sig.  

Se case

Garderobe ved spillested

I en gammel og rå fabriksbygning nord for København har vi hjulpet et spilletsted med skræddersyede garderobestativer i rå vandrør. Ikke alene giver denne løsning ubegrænset med opbevaringsplads,  løsningen har samtidig tilført spillestedet et råt og rustikt look, som passer perfekt ind til stedets øvrige minimalistiske indretning.

se case