Spillestedet Richter

Skræddersyet indretning af spillested med garderobeløsninger i rå vandrør!

I  en gammel fabriksbygning i Gladsaxe ligger Richter  - et cool spillested, som for nylig blev gennemrenoveret. I forbindelse med renoveringen har RackBuddy stået for noget af indretningen med fokus på at skabe et råt og rustikt look. 

Fabriksbygningen er kendetegnet ved at have utrolig højt til loftet, og med henblik på at udnytte det mest hensigtsmæssigt, har vi skræddersyet metervis af høje vægmonterede garderobestativer i rå vandrør ved spillestedets indgangsparti.  De lange garderobestativer giver ikke alene ubegrænset med opbevaringplads til alle gæsternes overtøj, de gør det samtidig nemt og overskueligt for Richters personale at manøvrere rundt og finde gæsternes frakker og jakker efter en endt koncert. 

De rå vandrør tilfører spillestedet en helt unik atmosfære, som passer godt ind til stedets øvrige minimalistiske indretning.

Har du også et sted du kunne tænke dig at få skræddersyet med en unik indretningsløsning, så skriv endelig til info@rackbuddy.dk

Se hvor cool spillestedet er blevet nedenfor!

Skræddersyede garderobestativer - RackBuddy

Skræddersyede tøjstativer - RackBuddySkræddersyet indretning i vandrør - RackBuddySpillestedet - RackBuddySkræddersyet garderobestativ - RackBuddy