Inspiration - featured

The New Moon Club

Vi har hjulpet The New Moon Club i Leipzig i Tyskland med en løsning til deres nyåbnede studie. De ønskede en løsning, som passede til deres rolige, lyse og kreative univers, så studiet afspejler deres stil og inspirerende miljø.

Black Friday - Søren & Emilie

I anledningen af Black Friday vil vi lade os inspirere af parret Søren & Emilie, som har fået sat en skræddersyet løsning op fra RackBuddy i deres stue. Parret ønskede en løsning der dækkede deres lange væg i stuen, og resultatet taler for sig selv.

Gode råd til at opbevare dit tøj på mindre plads

Det kan ofte være en udfordring at få plads til det hele når man bor i en mindre lejlighed eller på et værelse. Derfor har vi samlet fire bud på smarte og ikke mindst kreative indretningsløsninger.

RackBuddy er blevet nomineret til 'Byens bedste 2019'

Vi er glade og stolte over at være blevet nomineret til 'Byens bedste 2019' i Esbjerg kategorien 'inspiration til hjemmet'. I vores store butik i Esbjerg kan man finde inspiration til indretning med vores mange møbler og accessories fra nøje udvalgte brands fra hele verden.

Nynne's Dagbog

Blogger og influencer Nynne ønskede at lave en make-over på sit soveværelse, hvor vi hjalp hende med en skræddersyet løsning. Hendes nye walk-in har plads til kjoler, jakker og accessories og er med til at give rummet et mere stilfuldt og personligt touch.