Lej stabile og rå tøjstativer til Copenhagen Fashion Week SS17 hos os

RSS

Snart rammer august kalenderen og det betyder, at Copenhagen Fashion Week AW16 også er lige på trapperne. Igen i år lejer vi vores tøjstativer i sorte vandrør ud til designere og designvirksomheder, der har brug for en nem, stabil og cool løsning til at præsentere deres nyeste kollektioner på i forbindelse med modeugen. 

Inventar og tøjstativer til Blender Agency under Copenhagen Fashion WeekBlender Agency under modemesse i 2015 

Vi har erfaring med udlejning af tøjstativer til messer og udstillinger, og har gjort det så nemt som muligt for jer. Vi sender de ønskede stativer delvist samlet, så I kun skal sætte få dele sammen selv. Det tager ikke meget mere end 30 min. for to mennesker at samle fx 8 Bonnie stativer og brugsanvisning medfølger selvfølgelig. Når I er færdige med at bruge stativerne og har pakket dem sammen, så kommer vi og henter dem igen.
Ganske enkelt. 

Holmqvist Showroom - RackBuddy Bonnie uden krog Bonnie tøjstativ uden krog

RackBuddy stativer er solide og har et råt og industrielt look, idet de er designet af sorte vandrør inspireret af den attraktive og moderne New Yorker stil. Tøjstativerne fås i flere modeller og med funktioner såsom knage, skohylde og med hjul

Ringo - tøjstativ med hjulRingo tøjstativ

I kan vælge den eller de modeller, som passer til jeres setup og så finder vi en god pris. Vores mest populære stativer til messer og modeuger er stilfulde og praktiske Bonnie, som består af få dele samt Ringo, som med sine hjul er enormt praktisk, hvis man ønsker at flytte rundt på stativerne eller blot vil tilføre en ekstra cool detalje. Vælger i fx Ringo, så vil hjulene være monteret, når I modtager dem.

I kan også tage et kig på vores 13 andre tøjstativer og se, om der er andre, der passer bedre til jer. Uanset hvilket stativ I finder interessant, så vil et råt tøjstativ sætte kant på jeres kollektion og få den til at skille sig ud til modeugen. 

Så nemt er det at låne stativer hos os:

  • Kontakt os og få et tilbud på de ønskede stativer
  • Vi aftaler nærmere omkring forsendelse og afhentning
  • Stativerne sendes delvist samlet til jer
  • I samler de resterende dele ud fra brugsanvisning og nyder modeugen
  • Når I er færdige, pakker I blot stativerne sammen igen og så afhenter vi dem
     

Har I spørgsmål eller ønsker I et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig på info@rackbuddy.dk eller 33 220 240. 

Forrige Næste

Kommentarer 0
Skriv en kommentar
Dit navn:*
Din email adresse:*
Besked: *
* Krævet felt