Hangin' with Soeren Le Schmidt

Hangin' with Soeren Le Schmidt 

Den største inspiration for os er vores kunder. Ofte bliver vi inspireret af vores kunders kreative måder at bruge og inkorporere vores produkter i deres indretning. Alle tilføjer de noget personligt til vores produkter. Og det er netop det personlige touch i indretningen, der inspirerer og motiverer os til at lave endnu bedre og skræddersyede produkter.

Vi har kunder i alle aldre og erhverv, som alle har deres helt egen historie at fortælle, og som alle bruger deres RackBuddies forskelligt. Vi har derfor besluttet at præsentere dig for nogle af vores kunders historier gennem en række kortfilm, som giver dig et indblik i forskellige interessante personligheder og i hvordan, de bruger vores produkter i deres dagligdag.

Så lad os præsentere dig for Søren le Schmidt.

 København baseret mode designer Soeren le Schmidt

”Når din hobby ender med at betale din husleje, så ved du, du er på rette spor.” 

Søren le Schmidt er en dansk designer og skrædder med base i København. Han er kendt for sin helt særegne stil og store talent for at sy.

Søren voksede op i en lille jysk by. Første gang det gik op for ham, at han havde en passion for at sy, var i hans bedstemors studie. I en alder af bare seks år syede han sin egen blazerjakke. Efter gymnasiet besluttede han sig for at gøre passionen til en levevej, og han flyttede til København for at arbejde i modeindustrien. Søren beskriver sin stil som grafisk og minimalistisk, men først og fremmest lægger han vægt på, at hans designs skal være personlige.

Soeren le Schmidt

Fordi mange kunder besøger ham tidligt på dagen og sent om aftenen, er det vigtigt for Søren, at hans hjem er et sted, han kan føle sig godt tilpas, men også et sted, han kan være kreativ og skabe sine smukke designs. Hans hjem og showroom ligger på én og samme adresse i det centrale København, og til både showroom og hans eget walk-in-skab har Søren valgt RackBuddy.

 Soeren le Schmidt's hjem i det centrale København

Minimalistisk og edgy

 Soeren le Schmidts showroom i det centrale København

Til showroomet har Søren valgt at montere RackBuddy Joey i loftet. Dette design skaber et let udtryk og overlader masser af fokus til Sørens designs. De industrielle vandrør udgør også en flot kontrast til den klassiske Københavnerlejlighed med stuklofter og gamle plankegulve.

 RackBuddy Joey til loftet i Soeren le Schmidts showroom

Mest muligt ud af sparsom plads

 Soeren le Schmidts walk-in closet med specialfremstillede RackBuddy garderobe løsninger

Sørens private garderobe rummer store mængder tøj og sko. Vi prøvede derfor at få så meget som muligt ud af den plads, der var til rådighed, uden at det kom til at se overfyldt og rodet ud. Vi lavede et specialdesignet tøjstativ i samme type vandrør som vores Original Collection, som vi også brugte i Sørens showroom.

Op ad rummets længste væg har Søren fået plads til sit korte tøj på to stativrækker, mens vi valgte at installere et enkelt stativ på bagvæggen, hvor Søren kan hænge længere beklædningsgenstande som for eksempel jakker. For at udnytte rummets loftshøjde monterede vi også to rækker hylder, som Søren kan bruge til at opbevare sko og jeans.

 RackBuddy walk-in closet på Soeren le Schmidts hjem i det centrale København

Se vores Hangin’ With-video, og lær Søren le Schmidt og hans garderobe bedre at kende!