Friendship Collection - Sebastian tøjstativ

RackBuddy Sebastian tøjstativ

RackBuddy Sebastian er et smart tøjstativ, der kan fastgøres til væggen eller loftet - ligesom vores populære Joey ophæng i rør. 

Tøjstativet er enkel i sin form, men giver dig masser af muligheder for at skabe en unik indretning. Sebastian kan anvendes til forskellige slags opgaver og fås i flere størrelser, så du kan finde nøjagtig det, der passer til dit hjem og dit behov. Ophænget er opkaldt efter vores gode sparringsbuddy Sebastian, som hjælper os på mange områder. 

Sebastian er det perfekte tøjstativ til et mindre soveværelse eller klædeskab, da det ikke optager gulvplads. Det giver dig mulighed for opbevaring af kasser, sko eller endda have en kommode nedenunder. Ophænget kan også monteres på skråvægge.

RackBuddy Sebastian er et ophæng, der ikke nødvendigvis skal bruges til tøj. Du kan fx bringe en naturen ind i dit hjem ved at hænge planter på.

 

rackbuddy tøjstativ til væg - garderobeophæng i træ - flot design

 

Få 30% på Friendship kollektionen

Vores kommende serie af tøjstativer har fået navnet The Friendship Collection og kommer til at rumme flotte tøjstativer af egetræ med et industrielt twist. Hvert stativ i Friendship kollektionen er dedikeret til betydningsfulde personer i RackBuddys historie. 

Nu kan du tilmede dig vores nyhedsbrev og blive en VIB (Very Important Buddy). Så får du 30% på dit første stativ fra kollektionen, så snart den lanceres. Rabatkoden bliver sendt ud i nyhedsbrevet. 

Følg også med på instagram for opdateringer om kollektionen.

 

rackbuddy tøjstativ i træ - friendship collection