Indretning af butikker er blevet vores speciale.

Der er løbet meget vand i åen siden vi startede op i 2013, og det er gået stærkt. Vi har haft rygende travlt med at lave tøjstativer og garderobeløsninger til private og til erhverv.

Flere tøjbutikker har fået øjnene op for vores fleksible løsninger, og vi har efterhånden lavet projekter i hele landet. Vi har med masser af positiv feedback løst diverse opgaver ikke kun i  Købehavn, men også i både Esbjerg, Herning, Silkeborg, Århus, Odense og sågar Malmø. Masser af tøjbutikker har benyttet Rackbuddys fleksible løsninger og billige priser i deres indretning. Vi har leveret alt lige fra en kaffebar og udstillingsborde til specialdesignede tøjstativer.

Da vi har vores dygtige møbelsnedker tilknyttet firmaet, er det kun fantasien der sætter grænser. Vi producerer nu borddiske til tøjbutikker og kaffebarer, udstillingsborde i jern og træ, tøjstativer med hylder, stumtjenere i råt design og meget mere. Står du som butiksejer over for en større eller mindre makeover eller renovering, så kontakt os og hør mere.

Så hvorfor vælge os?

  1. Fordi indretningsløsninger i jernrør og træ er råt, industrielt og moderne.
  2. Fordi vi kan levere løsninger, hvor du selv er inde over hver en detalje.
  3. Fordi vi er billige -  selv for butikken med det lille budget.
  4. Fordi vi har et professionelt team i ryggen, med stor erfaring, til at montere løsningerne.