Bestseller tøjstativer

Se flere

Bestseller tøjstativer

Se hele udvalget

Er du ikke til standard?

Vi har gjort det nemt at gøre dine drømme om den perfekte garderobe og opbevaringsløsning til en realitet! Med vores DIY løsning giver vi dig mulighed for at få skræddersyet din helt egen.

Du behøver ingen erfaring med design – blot din idé. Hvad enten det er et enkelt garderobestativ, et walk-in-closet eller en reol, så kan du designe det selv. Lad os hjælpe dig i gang.

Kom ind og besøg

Vores showrooms

Vi står klar til at give dig hjælp og inspiration i et af vores showrooms på Frederiksberg eller i Esbjerg.

Kom ind og besøg

Vores showrooms

Vi står klar til at give dig hjælp og inspiration i et af vores showrooms på Frederiksberg eller i Esbjerg.

Shop

The look

New Nordic

Vis flere
Brug for inspiration?

Seneste fra bloggen

Se flere indlæg
Sådan vælger du mellem free-standing og vægmonteret løsning

Sådan vælger du mellem free-standing og vægmonteret løsning

Leder du efter en stilfuld opbevaringsløsning, men er usikker på om det skal være en fritstående løsning eller en løsning som monteres i væg? I dette blog post hjælper vi dig med at opveje dine mul...

Læs mere

Stilfulde opbevaringsløsninger til at skabe ekstra plads i dit hjem


Stilfulde opbevaringsløsninger til at skabe ekstra plads i dit hjem

Som du måske allerede ved, er RackBuddys mission at finde nye ideer til at optimere alle hjørner af dit hjem. Vi har brugt de sidste år på at hjælpe vores kunder med at løse opbevaringsdilemmaer m...

Læs mere
RackBuddy - Mød vores Little Frame

RackBuddy - Mød vores Little Frame

Mød RackBuddy Little Frame!  Det kan være svært at finde et flot tøjstativ, når du har begrænset plads. Vi besluttede at løse dette problem ved at designe et mindre stativ med et let udtryk til d...

Læs mere

En rackbuddy er

Mere end et garderobestativ

Dit hjem er med til at definere, hvem du er. I dit hjem omgiver du dig med møbler, som fortæller en lille smule om dig. Dine møbler udtrykker din personlighed. Du udvælger dem til dit hjem, hvordan de skal bruges og hvor, de skal stå. Hos RackBuddy giver vi dig muligheden for at skabe en unik boligindretning med vores garderobestativer og tilføje design til hjemmet, som kan holde til hverdagsbrug og ikke mister sin glød med tiden - tværtimod. Med tiden får de sjæl.
Gå på opdagelse hvor det hele startede, med industrielle tøjstativer i vandrør.

Se udvalget af

Garderobe og Ophæng

Vi designer interiør til alle hjemmets rum med en forkærlighed for det urbane liv og New Yorker loft-stilen, hvorfra vi primært henter vores inspiration. Vores kerneprodukt er tøjstativer, bøjlestænger og ophæng til dit hjem. Derudover designer og producer vi træhyldehyldeknægt og  bordben. Vores udvalg egner sig også godt til indretning af små rum, hvor der ikke er plads til store skabsløsninger.

Altid

Funktionelt og stabil

Vores design bygger på tanken om, at et tøjstativ ikke “bare” er et tøjstativ. Det er et møbel, som skal kunne holde til at blive brugt hver dag. Vi lægger derfor vægt på et stabilt og funktionelt design. Med et bærende element af sort jern og et industrielt udtryk anvender vi stativerne som løsninger i alle boligens rum, hænger tøj, lamper og gryder på og dekorer med planter og bøger. 

Vores design rådgivere er

Her for at hjælpe

Vi elsker gør-det-selv princippet og er ikke bange for at kaste os ud i nye DIY indretningsprojekter. Det ønsker vi heller du skal være. Vi lægger stor vægt på, at alle kan være med uanset om det er et garderobestativ, der skal samles eller designes og vi stræber altid efter at klæde dig godt på til opgaven. 

Find os her